Scrisoare dășchisă

mascatiOnor ministru, stimabile carele mai ești,

Subsemnantul Nume și Pronume , domițiliat la mine acasă, în Bucuresci, dar plecat în vacanță la fratele meu, în Gorj, care m-a lăsat să stau cu famelia în casa care ați spart, semnalizez următoarele fapte abdominabile carele s-a întamplat urmatoarele:

În dimineața dulce a zilei care o dormeam cu nevasta proprie și cu copilul din dotare minor, veniți de la drumul lung și lent cu radare în boșcheți și circulație nedirijată, ne-am trezit cu bătaie în ușa puternică, din strigăte gen: Dășchideți ușa, că vă sparg! DIICOT-ul! Și înjurături de cazarmă specifice misiunii de mascați, dar nu Carla s Dream, care-s simpatici și promovează mai mult Românica decât voi, DIICOT-ul care râde Euronews-ul de ce greșeală ați făcut, dar vă doare-n diiCOT.

Deci mascații și procurorii care nu știu cum îi angajează, dacă nu știu să cetească măcar că nu e strada Sapienții, ci Pacienții, a sărit gardul porții care nu era încuiată și a spart ușa propretate personală alu fratele, care a intrat în casă și ne-a pus cu fața la parchetul dublu nestratificat, care menționez că a intrat încălțați și l-a deteriorat prin stricare cu bocancii, ca și ușa.

Trupele OMOR, care e parafrezare de la rusescul OMON, a strigat că unde e numitul Marius Panduru, suspect de fraude informatice,  pe calculator bănuiesc, că nu-l cunoaștem nici eu, nici soția care-a leșinat de teama spaimei care-a trezit-o din somn, ca s-o adoarmă la loc. Mascații nu a vrut niciunul să cheme ambulanța, probabil văzând prea multe filme polițiste cu infractori fugind cu salvarea, aici precizând că nu fac vreo referință aluzivă la domnul Adrian Năstase. Care de altfel nu a fost călcat de DIICOT prin efracția ușii, deși fraudele lui era mai importante decât unele informatice, de pe calculator, cred.

Prin urmare, cum spune și cântecelul copilăriei noastre: ora 6 a venit, omul negru a sosit. Care n-a vrut morțiș să recunoască buletinele de legitimare care le-am arătat și rugându-i să părăsească locația casei, ca să chem salvarea. Dar ei s-a proțăpit cu picioarele rășchirate atât pe parchet cât și pe dreptul la proprietate specific Constituției, declarând prin urlete, citez: Nu ne dai dumneata afară!

Dar poate îi dă totuși Ministerul, din cauză de abuz.

Dupe care ne-a mai ținut două ore în casă, până și-a dat seama plutonul că era adresa greșită, care foarte mult le-a trebuit probabil neputând să cetească prin cagule, decât să înjure.

Acum eu ce fac cu onoarea mea nereperată de familist și bunurile deteriorate, ca și soția prin leșin și internare ulterioară dupe aceea în spital. Cine plătește ușa și debandada care a căutat suspectul de informatică, eu neavând niciun calculator în casă? Cine apără dreptul la proprietate garantat de Constituție? Se autosesizează Advocatul Poporului care s-a mutat din Centru pe motiv de porumbei la mansarda domnului Ciorbea?

În așteptarea unui răspuns de comunicat ferm, care-l dați repede când prindeți câte-un amărât informatician dormind, dar acum trebuiește de scuze, rog onor ministru sau etțetera, etțetera de la Ministerul Afacerilor Interne, care înțeleg abia acum de ce îi zice Afaceri, care cu asta se ocupă.

 

Al vostru stimabil, etțetera

Nume și Pronume

 

Postscrisum: scuzați topica și dialectica, din cauza șocului de a vedea mascați înainte de micul dejun. Asta deoarece la prânz îi judecă pe infractori și la cină mănâncă liniștiți acasă sudoarea poporului, sub control judiciar, dupe obicei.

 

(dupe fapte reale:

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ce-a-urmat-pentru-o-familie-din-bucuresti-dupa-ce-diicot-a-gresit-adresa-si-a-intrat-peste-ei-in-casa-a-zburat-usa.html

 

2 Comments

 1. Mihai,
  Se pare ca tu ai o problema cu militia, aceasta organizatie secreta bine instruita (vezi stirea cu acel copil care trage cu pistolul si mitraliera in poligon), organizatie care este alcatuita din super-agenti “godin-ii” care au timp sa posteze si sa socializeze pe facebook in timpul liber – adica aprox. 12 ore/zi.
  Imagineaza-zi ca aseara in jurul orei 21.45 la intersectia dintre magazinul Titan cu Nicolae Grigorescu un “capatanos” d’asta cu trancan pe picior si cagula suflecata pe fruntea plina de sudoare a facut o liniuta cu un alt coleg (banuiesc ca ii era coleg, erau in jeep-uri Suzuki inmatriculate cu nr. obisnuite).
  Nu am putut sa ii ajung, eu conduceam un turism din 1992 cu o capacitate de 995 cm dar crede-ma ca eram curios sa vad cine a pierdut lada de bere sau cele 5 saorma (acesti mascati sunt renumiti ca mananca si beau direct proportional cu greutatea lor)…sunt curios daca la ei acasa fiecare are 2 toalete…
  Iti multumesc pentru articol, acum m-am lamurit de ce sunt asa ocupati militienii…
  Am depus o plangere de agresiune fizica acum aprox. 3 luni (m-a batut un ciumeg, le-am dat nr. de inmatriculare al ghelbanului la gabori) si niciun raspuns – se pare ca militia…bate la alte usi…
  In ritmul asta o sa ne-o luam pe coaja multi…suntem precum gandacii in bucatarie – multi si neajutorati – iar milita calca cu acei pantofi negrii din piele perforata pe cine vrea, cand vrea, unde vrea…
  Traiasca Romania, traiasca militia…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*