7 activități distractive acasă, pentru autoizolarea în vreme de pandemie:

1. Dă găuri cu bormașina într-o bucată de lemn sau, și mai bine, cu rotopercutorul într-un bolovan. Vecinii îți vor aprecia hărnicia și priceperea. De la 8 dimineața.
2. Ascultă la maxim manele. Îți cultivi urechea muzicală, înveți din versuri atât de multe despre viață, iar vecinii vor aprecia gusturile tale muzicale desăvârșite.
3. Fă grătar pe balcon. Fumul dens va alunga virușii iar mirosul îmbătător de mititei va trezi invidia în vecinii care n-au mai apucat carne.
4. E timpul pentru un hobby: învață să cânți la trompetă, la tobă, fă karaoke. De preferat noaptea, când se aude mai clar reverberația din boxă.
5. Îmbracă-te într-un costum de protecție alb, puneți o mască și ia toate soneriile din bloc la rând strigând: ”Izoleta”! Când omul deschide, te scuzi: ” Pardon, adresă greșită”. Mascații DIICOT o fac des și se distrează garantat.
6. Dă sonorul la maxim pe Antena 3 și încearcă să repeți țipând replicile din platou. E un exercițiu minunat de calmarea anxietății, de inducerea stării zen. Poți încerca să urli și burtierele galbene de la România Tv.
7. E timpul să înveți o limbă străină. De exemplu chineza sau italiana. Ieși noaptea târziu și plimbă-te pe scările blocului, recitând cu voce tare un text în italiană.

Bonus: rulează un covor, leagă-l cu sfori la capete, într-o parte cu niște bocanci ieșiți afară și târăște-l afară din bloc, bombănind tare: ”acum chiar trebuie să mă spăl pe mâini. Nu puteai să taci la știri, nu ?!”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*