Polițist de grădiniță

Bey, civilii! Se înființează Poliția Siguranță Școlară, bey! În sfârșit, Doamne, în sfârșit! 266 de hăndrălăi în uniforme vor veghea în școli să prevină delincvența juvenilă. E adevărat că infractorii juvenili sunt în curtea școlii, vând biciclete furate și droghi, dar în școli PSȘ va patrula vigilentă.
Un fapt bun, tovarăși, care va crea încă 266 de locuri de muncă pentru bugetarii fără aptitudini private, dar iubitori de ordine și uniformă. E adevărat că sunt 6293 de unități școlare, dar până se mai înființează un regiment de polițai, e bine că nerdz-ii n-o să ai fie bullying-iți în 266 de școli.
Chiar e nevoie de din ce în ce mai multă poliție în Estul nostru sălbatic. Pe bune. Uite, se face și Poliția Animalelor, alte locuri de muncă suplimentare, deoarece, se știe, un polițist neinstruit nu știe să intervină când un ciomăgar își cocoșează bietul cal. Polițistul Animalier, însă, cunoaște somația regulamentară:” Băi nea Costele, te pun ăștia pe youtube, te rog eu, încetează! Ce-ai băut? Hai, oprește-te, că fac cinste”.
Uite și alte idei pentru departamente de Poliție suplimentare:
-Poliția Spitalelor-care va alunga triburile de vizitatori de pe scări și va demonta corturile din curte. Chiar pot învăța să anestezieze recalcitranții cu formol. Sau să-i resusciteze, de vii, cu padelele.
-Poliția Bisericilor. Aici da, e de lucru. Sunt doar 576 de spitale, dar 27384 de lăcașuri de cult. Vă dați seama câte locuri de muncă? În uniforme negre asortate, bineînțeles. Să coordoneze rutier târâșul în jurul obiectivului
-Poliția Parcurilor- ați auzit că o alergătoare a fost hărțuită sexual într-un parc din sectorul 4? Deci cineva trebuie să-i ajute pe gardienii din parc, ajutați de Poliția Locală. Încă un polițist de la buget nu e mare cheltuială, dar câtă siguranță, nu?
-Poliția de Primărie. Organul poate păzi ușa primarului, să nu intre orice petent sau, Doamne ferește, vreun denunțător cu flagrant DNA. Sau poate s-o monitorizeze pe Clotilda. Adică nu, poate. Chiar trebuie.
-Poliția Călare de Intersecție. Când traficul revoluționar din București e muci, în mijloc, Polițistul își cabrează bidiviul, ca în tabloul cu Napoleon, ca să fie văzut și de ăia care claxonează ca demenții din dube fără ITP
Altceva!
Alte posibilități pentru mii de tineri, altminteri buni de muncă, sănătoși, care vin să ofere siguranță și ordine statului nostru sigur bugetar.
Și poate, în curând chiar la grădiniță, micuțul Gigel o să exclame:
-”Mami, eu când o să fiu mare, o să mă fac polițai ca nenea, care-o mângâie pe doamna educatoare”!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*