Amendamentul 2

Ș-uite c-au mai sărit niște bancomate în aer, de data asta în buricul Otopenilor, în drum spre munte, să aibă ce număra infractorii în coada de la Comarnic.
E din ce în ce mai siguranță și ordine în România, nu-i așa?
Nici nu mai contează ce partid conduce Internele, infracționalitatea deja pune TNT la parterul blocurilor. Clanurile se taie cu săbiile, triburile opresc mașini în trafic și le fac șnițel, unul se trezește cu un glonte în cap în plin oraș, nu mai poți să lași o doamnă să iasă la alergat în parc, că e violată, monstrul din Caracal face burta mare pe banii noștri în așteptarea aiurea a procesului, Colectivul așteaptă și el o justiție întârziată, condamnați penal candidează nestingheriți la alegeri și drogații fac liniuțe pe Magheru.
Suntem în plin război civil.
Iar Poliția își vopsește mașinile.
Ca să fie văzută de departe, să aibă timp haitele să ascundă cuțitele.
Bine, am avut și mare ghinion: mafia călătoare s-a întors în țară, alergată de Covid, unde s-a întâlnit cu recidiviștii eliberați de Iordache-Altă Infracțiune și de Gargamel-cu-băiat-profesorel.
Așa că ce să te mai miri că patru guguștiuce maneliste fac pe Karate Kid cu o fetiță neajutorată. Au de unde învăța, doar suntem toți înscriși de Interne direct la Școala ”Veții”, no?
Poate că ar fi cazul să se legifereze un Amendament 2 și la noi. De ce să n-avem dreptul la arme pentru autoapărare? De ce să nu avem patrule înarmate, care să-și apere cartierele, părinții și copiii? Unii care ar fi în 5 minute echipați și pentru război cu rușii.
Vă e frică de escaladarea violențelor?
Aloo, infractorii au explozibili deja!
Și, acum pe bune, cine vreți să ne apere? Poliția Locală?
Mă întreb când o să înceapă teroriștii, că asta sunt deja, să arunce în aer încuietorile de la vilele polițiștilor pensionați.
Că asta urmează.
Patrulele ar fi pregătite să-i apere și pe ”apărători”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*