Tele-revomilion

Deci așa cevaa!
M-am uitat la televizor azi-noapte. Îi stă mult mai bine închis.
Pe TVR a fost un fel de priveghi, cred, cu Vacanța (mult prea) Mare și Bittman. Am senzația că a fost o soluție de urgență, parcă filmaseră altceva cu familia Pârțag și, în pripă, au schimbat direcția. Exact cum face ” apoliticul” TVR, fost TVRL.
Cel mai ok mi s-a părut, culmea!, Bittman, ușor jenat în postura de invitat ținut în picioare, înfometat, între perete și masă. Garcea a vorbit, a cântat, Pietreanu a râs, niște fete au cântat, s-a filmat, banii s-au luat, băeții s-a descurcat.
La ProTv a fost o umplutură de film și, după 12, un fel de concert în studio, gen Untold de casă, artizanal, fără cremă. Brenciu din ce în ce mai greu, Irina Rimes simpatică în ținuta din folie de aluminiu.
La Antena 1, Dan Negru. Zeci de ani de măști și telespectatorul încă mai stă cu șprițul în nas și cu mâna în piftie, să vadă cine e masca. Vedetele păreau adunate cu forța, gratis, într-un studio dezafectat. Vreo doi maneliști, după freze, vociferau fără sunet. Am văzut și-o așa-zisă scenetă cu Buzdugan, din ce în ce mai greu. Replicile, în schimb, slabe. Totuși, o scenetă trebuie să aibă și umor.
La Kanal D, maneleee! Băi, frate, aceeași freză la toți Luis Armando de la Ploiești, Pitești, Strehaia. Ras în părți și dat cu ulei pe spate, costume strâmte de șoferi de dric și pantofi fără șosete. O mizerie turkish delight cu stafide românești.
Singura surpriză plăcută: concertul Rolling Stones de pe Digi. Așa aș vrea să arăt și să mă mișc, like Jagger, la 77 de ani! Dar trebuia să încep tratamentul naturist cu Azitrox praf la 25. Prea târziu.
Până la urmă din telerevelioane am ales Netflix.
Sănătate să fie, că programe, n-ai cu cine!

4 Comments

  1. mda. era de asteptat intr-un fel (tvr u are in principal o mare probkema sau nu e posibil sa depinda de comisioane?) cit priveste tv particular cred ca in mare parte contributia slaba a reclamelor si alte posibilitati de finantare a dus drastic sa scaderea fondurilor alocate emisiunilor (parerea mea) si in vremea asta e “foame maare de bani” deeci multi nu prea s au raliat la prestatii tv doar pt imagine de ansamblu si apoi mai depinde si daca fiecare post tv a vrut sa profite (ca mentalitate profesionala) sa isi maximizeze pozitia , in schimb au preferst sa ramina in cloaca unde e cald

  2. Ești o briză de inteligență și umor spumos, care ne răcorește gândurile și ne dă forța să mai facem un pas înainte!
    De-am avea mai mulți ca tine!
    La Mulți Ani!
    Cu sinceritate, o oareșcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*