ACDC

Nu, nu formația, ci factura.
După cum bine nu ne-a informat ANRE, aka băieții șmecheri, agățați de servicii și partide în funcții în care nu fac absolut nimic, pe bani, s-a liberalizat piața energiei electrice.
Adică scumpiri.
Concret: trebuie să optăm pentru un furnizor de curent. Cum, sunt mai mulți furnizori?
Păi, daa, că alți băieți deștepți, plasați de servicii, partide și părinți cu bani și-au deschis SRL-uri de energie.
Păi ce, au construit ei hidrocentrale? Nu, ei au construit un căcat.
Mă scuzați, dar poporul român a construit hidrocentralele, și termocentrale, sub înțeleapta conducere a PCR. Aia care a decis să ne taie curentul și să rămânem în lift, ca să plătească toașu datoria externă. D-aia l-au și împușcat, că pe scaunul electric avea șanse.
După care a început sarabanda privatizărilor. Tăticii băieților deștepți de azi, plus serviciile, fosta Secu, a privatizat curentul poporului. În mod normal, trebuiau împușcați pentru subminarea economiei naționale. Dar, noo!
Ei au vândut hidrocentralele, stâlpii, transformatoarele și firele poporului român, altor popoare. Cum a făcut și Năstase cu petrolul.
Și acum, ce să vezi! Poporul român trebuie să opteze, până în martie, pentru niște băieți deștepți, aka securici, sau de la partid sau venetici din alte popoare.
În mod normal, poporul trebuia să opteze pentru alergarea prin piața publică a susnumiților și dat foc coșmeliilor de sticlă, sediu de SRL de curent.
Dar, noo! Acum susnumiții ne anunță că factura pentru energia produsă de hidrocentralele poporului român, prin firele, transformatoarele și stâlpii poporului român, crește.
De ce crește?
Sunt prea multe întrebări stupide.
Deoarece așa vor susnumiții.
Că doar apa curge la fel prin hidrocentralele vechi ale poporului român. Cărbunii sunt la fel, soarele e la fel.
Doar infrastructura neîngrijită de noii proprietari s-a mai învechit.
Mai puțin noile contoare, electronice. Despre care inteligenții conspiraționiști anti-botniță nu s-au gândit că pot conține atât cipuri, cât și tehnologie 5G, dar mai mult ca sigur dispozitive de ascultare a consumatorului. Glumesc. Ele conțin doar o viteză mai mare de ”rotație”, pentru facturi mai mari.
Dar poporul român nu are timp pentru gândit, deoarece se uită la manelistul Jador. La televizorul acționat de curentul electric al poporului.
Curent pe care ni-l vând mai scump susnumiții.
Acesta a fost un scurt circuit al curentului în natura românească.
Vă țin la curent!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*